Wandelen en Activiteiten

Meer weten over de onderstaande wandelingen of een arrangement boeken? Meld je via info@schtadzitterd.nl

 

DE BOCKWANDELING

Elk voor- en najaar presenteren brouwers hun bockbieren. Rondom de Meibock en Herfstbock van Brand Bier hebben we een arrangement samengesteld. Vanuit Schtad Zitterd, waar je wordt ontvangen met een klein hapje en natuurlijk een bockje, vertrek je te voet richting de Kollenberg voor een mooie natuurwandeling onder leiding van een deskundige gids. Na afloop van de circa 2,5 uur durende wandeling wordt een heerlijk, ambachtelijk stoofpotje van rundvlees en bockbier geserveerd. Natuurlijk vergezeld van een lekker glas Bockbier.

Deze wandeling kan verwerkt worden in een hap & stap arrangement.

 

EEN ZITTESJE WANDELING MET DE JUISTE TOON

Een wandeling in de sfeer van Toon Hermans, met vooraf huisgemaakte appel- of abrikozentaart en koffie en bij terugkeer een borrelgarnituur met twee drankjes. Tussen die twee smakelijke momenten in maak je een prachtig nostalgische tocht langs het leven van Toon in Sittard en ver daarbuiten.  

 

VERRUKKELIJK BUITEN-WANDELING

Met een gids verken je de schitterende natuurgebieden in de omgeving van Sittard: de Schwienswei, de Kollenberg en het prachtige stadspark. Na een wandeling van twee tot drie uur kun je weer op krachten komen met heerlijke lamskoteletjes met rode wijnsaus of varkenshaasbiefstukjes met peperroomsaus, geserveerd met gebakken aardappeltjes en groenten van het seizoen. Bij het hoofdgerecht een glaasje wijn of speciaalbier naar keuze.

Dit arrangement kan ook als lunch worden geboekt. In plaats van de hoofdgerechten serveren wij dan een heerlijke huisgemaakte soep met drie minibroodjes en gevarieerd beleg. Hierbij koffie of thee.