Bedankt, vaarwel en tot ziens!

Zoals aan elk verhaal komt er ook aan elke samenwerking ooit een eind. Deze drie toppers gaan ons verlaten. Misschien is het tijdelijk, maar voor nu wenst iedereen bij Schtad Zitterd deze jonge garde succes op avontuur.

Dirk wielders (links) heeft ongeveer 2 jaar in het team gewerkt. Zijn goedlachse instelling een velen laten glimlachen. Binnenkort verhuist hij naar Maastricht, zijn vriendin achterna om er samen te wonen.

Cleo Schmeits werkte zich in 6 jaar op van afwashulp tot alleskunner. Ze is een heel waardevolle kracht geweest, werkte altijd naar hartelust samen met iedereen in het team en stond altijd klaar. Vanaf juli 2017 gaat ze fulltime aan de slag bij Zuyderland.

Jules (rechts) heeft een half jaar bij Schtad Zitterd gewerkt. Het behoort allemaal tot zijn reisplan. Hij heeft nu genoeg kunnen sparen om zijn grote avontuur in Australie te kunnen bekostigen. Safe trip Jules and enjoy mate!

Het vertrekvan deze drie betekent mogelijkheden voor anderen. Wij staan open voor versterking en zijn op zoek naar nieuwe krachten in de bediening en bar.

Stuur een mailtje naar info@schtadzitterd.nl of kom langs!

 

Terug naar nieuws