Oktoberfeest: elke dag live muziek en Schnitzelsache!

Tijdens het Oktoberfeest, van 12 tot en met 17 oktober, brandt hier de lamp. Elke dag live muziek, schnitzels en peuzelplanken, pullen bier en gezelligheid. Wat heeft een mens nog meer nodig? We serveren heerlijke huisgepaneerde schnitzels met saus naar keuze: peper, champignon-room, zigeuner, rode wijn. Maar natuurlijk ook: de beste biefstuk van de stad, zalig zuurvlees en smullen van saté. Reserveer je tafel tijdig via info@schtadzitterd.nl of, nog beter, bel 046-4513643.

Hier ons volledige programma:

Vrijdag:
Preparty Oktoberfeest!! Met Schnitzelsache, de Oktoberfeestparade en live muziek. Om 17.00 uur start Ronny Ron met zijn magische meezingers. Vanaf 21.30 brengen Heidi’s Männer alle hoofden op hol. Mis het niet!

Zaterdag:
Het is volledig PARTY met de zoete zangklanken van Eveline Horsch en duo Two of Us!

Zondag:
Vanaf een uur of 12 de hele dag live muziek met de Limburger Buben, Volle Pulle en HaselnuSbuam. En we hebben de hele dag een uitgebreide peuzelkaart!

Maandag:
Afterparty Rimpelpop met de Zitthaler.

Dinsdag:
Ronny Ron, de alleskunner die met een trekzak en wat techniek en hele ‘ein-Man-Band’ brengt. En de hele dag peuzelplanken en Schnitzelsache!

Woensdag:
JAM-middag! Laat je verrassen door akoestische optredens en de ‘Hou op die Kis’ toer. En de hele dag peuzelplanken en Schnitzelsache!

Zum Wohl!!

 

Terug naar nieuws